Verkosto- ja jäsentapaaminen 15.11.2019 Helsingissä

KUTSU

Vanhempaintoiminnan mentorit ry kutsuu kaikki kuntakohtaisten vanhempainyhdistysten ja -yhteisöjen puheenjohtajat yhteiseen illanviettoon Helsinkiin!

Suomen Vanhempainliiton liittokokousta edeltävänä iltana verkostoidutaan ja tavataan webinaarin vieraat vanhempaintoiminnan johtamisen ja myötätuntoisen vanhemmuuden äärellä. Tarjolla on rentoa tunnelmaa, ruokaisaa iltapalaa, hyvää seuraa ja kohtaamisia. Asu vapaa!


Vanhempaintoiminnan mentorit ry:n verkosto- ja jäsentapaaminen

AIKA: pe 15.11.2019 klo 20-22.45 
PAIKKA: Allianssi-talo, Helsinki Pasila

Mentoreiden ensimmäisessä verkostotapaamisessa ensisijaisena kohderyhmänä ovat yhdistyksen jäsenet, sekä kuntakohtaisten toimijoiden puheenjohtajat.

Jos puheenjohtaja on estynyt, myös muu yhteisön vastuuhenkilö on tervetullut mukaan illanviettoon! Puheenjohtaja voi jakaa kutsun edelleen. Paikkoja on rajoitetusti ja osallistuminen on rajoitettu yhteen osallistujaan per yhdistys tai yhteisö. 

Tilaisuus on maksuton.

Lämpimästi tervetuloa mukaan!

HUOM! Sitovat ilmoittautumiset viimeistään 8.11.

Saat osallistumisvahvistuksen ja -ohjeet sähköpostiisi! Jos paikat tulevat täyteen, kerromme siitäkin sinulle viipymättä. Kaikkien ilmoittautuneiden ja paikan päälle tulleiden kesken arvotaan johtamisteemaan sopiva Tero Vuorisen Strategiakirja (Talentum), jonka jokaisen vanhempaintoiminnan johtajan kannattaisi lukea!

Lisätietoja:
Mika Jokinen, puheenjohtaja
Puhelin: 045 189 1839
Yhdistyksen hallitus

Muista myös webinaari 15.11. klo 19-19.40

Ilmoittautuminen on päättynyt!