KOKOUSKUTSU Vanhempaintoiminnan mentorit ry:n vuosikokoukseen 17.3.2021

20.2.2021

Tervetuloa Vanhempaintoiminnan mentorit ry:n sääntömääräiseen vuosikokoukseen, joka pidetään keskiviikkona 17. maaliskuuta 2021 klo 18 alkaen Zoom-sovelluksella etäkokouksena.

Kokouksessa käsitellään yhdistyksen sääntöjen mukaiset asiat, sekä valitaan yhdistykselle uusi puheenjohtaja erovuorossa olevan puheenjohtajan tilalle. Yhdistyksen sääntöjen mukaan hallituksessa voi olla puheenjohtajan lisäksi  2-10 muuta varsinaista jäsentä sekä 0-8 varajäsentä. Vuosikokous valitsee puheenjohtajan kolmeksi vuodeksi kerrallaan. Hallituksen muut jäsenet valitaan kahdeksi vuodeksi kerrallaan. Jos olet kiinnostunut hallitustyöstä, kerron mielelläni sinulle lisää!

Kokouksessa äänivaltaa käyttävät yhdistyksen jäsenet.

ILMOITTAUTUMINEN viimeistään 15.3.2021: vanhempaintoiminnanmentorit.fi/vuosikokous-2021/

Lähetämme 16.3. lisätietoa ja osallistumisohjeet kaikille vuosikokoukseen viimeistään 15.3. ilmoittautuneille. Se antaa myös jäsenelle mahdollisuuden käyttää äänioikeuttaan.

Yhdistyksen sääntöjen mukaan äänioikeutta käytetään vain paikan päällä kokouksessa, mutta Valtioneuvoston tekemän päätöksen mukaisesti yhdistyksellä on mahdollisuus järjestää koronavirukseen liittyvässä poikkeustilanteessa kokous täysin etäkokouksena. Yhdistys käyttää mahdollisissa äänestystilanteissa äänestyskoppi.fi -palvelua turvatakseen kaikille jäsenilleen luotettavan ja yhdenvertaisen äänestysmahdollisuuden. Kokoukseen voi osallistua myös puheoikeudella ilman äänioikeutta.

Ystävällisin terveisin yhdistyksen hallituksen puolesta, Mika

Mika Jokinen
Puheenjohtaja
Vanhempaintoiminnan mentorit ry
vanhempaintoiminnan.mentorit@gmail.com
Puhelin 045 189 1839