Tervetuloa uudet mentorit!

26.9.2020

Vanhempaintoiminnan mentoriverkosto on tänä vuonna saanut joukkoihinsa kolme kokenutta uutta toimijaa - Tervetuloa Eeva, Heli ja Kari!

Heli ja Kari liittyivät verkostoon jo keväällä ja Eeva nyt syyskuussa uusimpana vahvistuksena. 

Toivotamme heidät lämpimästi tervetulleiksi verkostoon edistämään vanhempaintoiminnan vaikuttavuutta, kehittymistä ja jatkuvuutta. 

Eeva Takala

Yhdessä asioiden ihmettely, selvittely ja asioiden aikaan saaminen on antanut voimia haastavissakin tilanteissa!

Eeva on ollut jo 15 vuotta tekemässä kodin ja koulun välistä yhteistyötä, niin omien lasten takia kuin myös vanhempaintoiminnan kautta.

Vanhempainliiton johtokunnassa 2015-2019.

Haaveitteni koulu on juuri sellainen paikka, jossa osattomuuden kokemusta ei tulisi kenellekään, ja vaikeista asioista opitaan puhumaan kiemurtelematta, suoruutta kaihtamatta ja silti rakentavasti. Ja huomataan hyvä. 

Heli Juhola

Yhteistyö on ylivoimaa! 

Helistä on mahtavaa olla mukana tukemassa vanhempainyhdistystoimijoita  eteen tulevissa haasteissa ja miksei myös ilon hetkissä.

En siedä suvaitsemattomuutta, julmuutta enkä välinpitämättömyyttä, ja koetan omalla toiminnallani ehkäistä kaikin tavoin näiden toimintamallien syntymistä.

Vahvuuteni niin työelämässä kuin yhdistystoiminnassakin ovat periksiantamattomuus, huumorintaju sekä sosiaalisuus – rakastan tehdä yhteistyötä erilaisten persoonallisuuksien kanssa. 

Kari Helander

Vanhemmat tarvitsevat tukea ja konkreettisia vinkkejä!

Kari toivoo voivansa olla osa lämmintä ja välittävää lasta ympäröivää yhteisöä.

Haluan antaa vanhemmille yksinkertaisia ja käytännönläheisiä työkaluja, jotka tukevat heidän rooliaan kasvattajina ja antavat eväitä positiiviseen vaikuttamiseen.

Haluan kannustaa vanhempia pohtimaan omia arvojaan kasvattajina ja tarjota  vanhemmille konkreettisia vinkkejä, kuinka vahvistaa lapsen suoriutumista elämässä, ei ainoastaan urheilussa. 

Oletko sinä kiinnostunut?

Kiinnostaako sinua yhteistyö Vanhempaintoiminnan mentoreiden kanssa? Tai oletko kiinnostunut tulemaan mukaan toimintaan?

Laita viestiä, niin jutellaan lisää. Mentorit odottavat sinun yhteydenottoasi!